Няма такова нещо, когато иска се включва и на под 60.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Темпомат / Автопилот / Круз контрол
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеВ София съм, някой от следващите уикенди ще се прибирам.
Какви са тия машинки?
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеИзвинявай ако ще се прочете тъпо ама нали го включваш над 80 км/час. или май 60 бяха иначе не се активира.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЗад педалите.От тази на спирачката се управляват стоповете.
Включва се над 30км/ч.Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеда ти кажа доста противоречиви информации имам моя под 60 не се включва мисля съм опитвал - просто не светва индикацията при стартиране на автопилота след 60 ли беше или 80 няма никакъв проблем а го използвам постоянно. Но за да съм сигурен ще проверя пак, да не съм голословен.
И За да няма противоречиви информации : включва се след 30 км/ч ако има колега на когото не му се включва след 30 значи има проблем за отстраняване ! Моя лично аз сам си го слагал и работи точно както е описано в книжката на колата. А и колега няма как да се активира при различна скорост понеже това е стандартна характеристика мисля, че имаше марки коти имаха различни километри за активация но не бяха много, а алфа определено не беше една от тях !
Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеда ти кажа доста противоречиви информации имам моя под 60 не се включва мисля съм опитвал - просто не светва индикацията при стартиране на автопилота след 60 ли беше или 80 няма никакъв проблем а го използвам постоянно. Но за да съм сигурен ще проверя пак, да не съм голословен.
---------- Post added at 16:09 ---------- Previous post was at 16:05 ----------
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеДа не пускам нова тема - имам проблем с темпомата. Включва се веднъж от петнайсет опита. Правя си всичко както трябва - включвам го от "вътрешната" врътка и натискам плюса. Но не винаги сработва. Къде може да е проблемът?
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеДа не пускам нова тема - имам проблем с темпомата. Включва се веднъж от петнайсет опита. Правя си всичко както трябва - включвам го от "вътрешната" врътка и натискам плюса. Но не винаги сработва. Къде може да е проблемът?ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщениеДоколкото виждам сякаш ЕКУ-то не играе никаква роля за светлините. Прегледах пиновете - всичко наред. Утре по схемата за пиновете ще проверя всеки един дали си е на мястото както и има ли ток на диагностичната букса... Към кои по-точно да видя дали има захранване или към всички ? Само че как да ги проверя при положение, че са закачени буксите?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Прекъснат беше главния кабел към конзолата с предпазителите под волана. Толкова елементарно... И понеже се паникьосах тогава и изтръгнах всички кабели, които бях наредил. До края на седмицата ще споделя подкарал ли съм го този прословут круиз. Също така, прекараните ми кабели са 0.75квадрата, а оригинално трябва да 0.5. С по-малко сечение не намерих, дали е възможно да се губи ток евентуално ? Благодаря ти за помоща !!!Alfa Romeo 166 2.4jtd
Comment
-
При мен пък се оправи от самосебе си.
Това е Алфа, за Бога!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщениеПрекъснат беше главния кабел към конзолата с предпазителите под волана. Толкова елементарно... И понеже се паникьосах тогава и изтръгнах всички кабели, които бях наредил. До края на седмицата ще споделя подкарал ли съм го този прословут круиз. Също така, прекараните ми кабели са 0.75квадрата, а оригинално трябва да 0.5. С по-малко сечение не намерих, дали е възможно да се губи ток евентуално ? Благодаря ти за помоща !!!
За кабелите,не се притеснявай.По-голямото сечение не е проблем.Лошо е,когато са по-тънки,защото ще греят.
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеПри мен пък се оправи от самосебе си.
Това е Алфа, за Бога!
Ако се засечем на някоя сбирка,може да я закачим профилактично.
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеНад 30 километра се включва - проверено и изпробваноа до това което казва Кольо - това е Алфа за бога - това пък е абсолютен факт само тази кола има способността да се оправя от само себе си
Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеВ крайна сметка,както предполагах.Добре,че намери прекъсването.
За кабелите,не се притеснявай.По-голямото сечение не е проблем.Лошо е,когато са по-тънки,защото ще греят.
Ами тогава го ползвай с кеф и много безаварийни.
Ако се засечем на някоя сбирка,може да я закачим профилактично.
Да.Това си е абсолютно сигурно..
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Айде подкарах го този прословут круиз. Благодаря на всички за помощта. Утре ще го пробвам на малко по-дълъг пътАко има други ентусиасти да си го прекарат, мога да им изпратя останалите ми пинове, за да не се лутат като мен сумати време докато ги намерят.
Alfa Romeo 166 2.4jtd
Comment
Comment